Ilmoittautuminen retriitille sivun alalaidassa!

Hyvän Olon jooga- & shiatsuretriitti 

VALOA PIMEYTEEN

pe 22. - su 24.11. Heponiemessä 

(1 paikka jäljellä)

Ihana Heponiemi sijaitsee Puujärven rannalla, Karjalohjalla (noin 1h Helsingistä ja noin 1h15min Turusta). Majoittuminen tapahtuu ihanissa, äskettäin remontoiduissa romanttisissa puutaloissa yhden/kahden hengen huoneissa, missä jokaisella huoneella on oma wc/suihku. Aivan talojen välittömässä läheisyydessä löytyy joogatila, joka on vain meidän käytössämme koko viikonlopun ajan. Rannassa on sauna ja uimaan voi mennä, vaikka aamuin illoin. Lähistöltä löytyy metsäisiä polkuja oleskeluun ja kävelyille luonnon keskellä.

Valoa pimeyteen -retriitillä käymme läpi kehollisia keinoja laskeutua rentouteen ja vahvistaa omaa sisäistä rauhaa. Myös rentouttava shiatsu-hoito lisää hyvinvointiasi, antaa rentoutta ja saattelee sinua kohti omaa rauhaasi. Ohjelmassa on aamuista kehon herättelyä ulkona, dynaamista-, lempeää- ja yin -joogaa sekä syvärentoutus. Lauantaihin sisältyy meditaatio ja hengitysharjoituksia. Jooga sopii sekä ensikertalaiselle että kokeneelle joogille - kaikki tehdään omaa kehoa kuunnellen. Sinulla on lisäksi hyvin aikaa ulkoilla ja hiljentyä lähialueen upeissa metsissä sekä rauhoittua lauantai-illan rantasaunan löylyissä - ehkä pulahdat myös uimaan. Tämä viikonloppu saattelee sinut vahvempaa minää ja omaa rauhaa kohden, tervetuloa! 

Hyvän Olon matkan mahdollistaa:

Outi Komi, Shiatsu-hoitaja & Hyvän Olon matkojen järjestäjä

Käytännönläheisenä idealistina toteutan haavettani yhdistää yrittäjyys terveyden sekä hyvinvoinnin edistämiseen juuri omannäköiselläni tavalla. OKOMI nimellä tarjoan yrityksille ja yhteisöille koulutusta ja osaamisen kehittämistä. Taustaltani olen kasvatustieteilijä ja kotitalousopettaja, joka innostuu ihmisten kohtaamisesta, kuuntelusta ja rohkaisemisesta. Antamani shiatsu-hoidot ovat kokonaisvaltaisia, syvästi rentouttava hoitoja, jotka vaikuttavat kehoon ja mieleen, ja edistävät hyvinvointia. Hoito lievittää kipua, laukaisee jännitystiloja, rentouttaa kehoa ja mieltä, parantaa verenkiertoa ja kehon nesteiden aineenvaihduntaa. Rakastan näitä kohtaamisia ja hoitojen antamista - tervetuloa patjalleni!

Mina Loponen, rentoutusmentori, joogaohjaaja

Olen entinen yritysmaailman kiirehtijä, tämän päivän hidastelija, ajasta nautiskeleva yrittäjä. Kantapään kautta opin, että oma keho on paras opettajani, mutta sitä tarvitsee oppia kuuntelemaan! Ja juuri siten ohjaan myös joogaa, ideoita antaen mutta varmistaen, että jokaiselle jää tilaa kokea ja tutkia, mikä on tuntuu hyvälle. Myös hyvinvointiluennoillani haastan kuuntelijaa havainnoimaan, mikä minulle on oikein - itse oivaltamaan oman totuutensa. Harjoitukseen pysähtyminen on monesti hyvä keino saada ylivirittynyt keho ja mieli rauhoittumaan! Joogatunneillani rentoudutaan hengitysharjoitusten ja meditaation avulla, liikkeet ovat lempeitä ja tehdään omaa kehoa kuunnellen - tuntini sopivat aloittelijasta kokeneeseen joogiin. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan kanssani!

Matkan kokonaishinta (sis. majoitus, ruokailut, ohjelma & organisointi) : 440 €/hlö (1hh) ja 390 €/hlö (2hh). Heponiemen palvelut (majoitus ja ruokailut/280€/hlö kun 1hh ja 230€/hlö kun 2hh) veloitetaan paikan päällä kortilla ja ohjelmapalvelut matkan jälkeen (160€).

Matka alkaa perjantaina noin klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina lounaaseen.

TERVETULOA mukaan Hyvän Olon matkalle kanssamme!

Terveisin,
Outi ja Mina

Halutessasi voit olla meihin yhteydessä:
Outi Komi, info(a)okomi.fi, p. 044 344 5277, tai lue lisää: www.okomi.fi
Mina Loponen, mina(a)milocoo.fi, p. 045 122 1225, tai lue lisää: www.minaloponen.fi


ILMOITTAUTUMINEN: Hyvän olon jooga- & shiatsuretriitti VALOA PIMEYTEEN pe 22. - su 24.11. Heponiemessä 

(1 paikka jäljellä, eli 1hh)